Ammattilaisille

Hidpex Oy on sukitustekniikkaan erikoistunut kumppani

Toteutamme mm. kerrostalojen, rivitalojen ja teollisuuskiinteistöjen jäte- ja sadevesiviemäreiden saneeraukset sukitusmenetelmällä.

Viemäreiden kuvaus

Kuvausta voidaan käyttää apuna isompien kokonaisuuksien kuntokartoituksissa, uudiskohteiden valmiiden viemäreiden loppudokumentoinnissa sekä erilaisissa paikannus- ja kartoitustehtävissä jossa halutaan saada selville yksittäisen ongelmakohdan sijainti tai viemäreiden reititykset.

Viemärin sukitus

Toteutamme viemärisaneeraukset sukitusmenetelmällä. Sukitus on perinteistä putkiremonttia nopeampi, edullisempi ja ekologisempi vaihtoehto.

Viemärin paikkaus- ja huoltotyöt

Teemme viemäreiden paikkaustyöt sekä erilaiset viemäreiden huoltotyöt kaikenlaisissa rakennustyypeissä.

Toteutamme viemäri­saneeraukset sukitus­menetelmällä

Olemme joustava ja luotettava kumppani hybridimenetelmillä toteutettaviin linjasaneerauksiin, joissa kiinteistön viemärit tai osuuksia niistä saneerataan sukittamalla. Meillä on vahva asiantuntemus modernin sukitusmenetelmän hyödyntämisestä erilaisten kiinteistöjen viemärisaneerauksissa.

Yhteistyökumppaneidemme kanssa olemme toteuttaneet laajamittaisia saneerauksia erilaisiin kohteisiin kuten: rivitaloihin, kerrostaloihin ja teollisuusrakennuksiin.

Tehokas vuosien saatossa hioutunut menetelmä, saneeraushankkeiden kokonaisymmärrys sekä ammattitaitoinen henkilökunta takaavat projektin sujuvuuden ja laadukkaan lopputuloksen. Henkilöstöllämme on useiden vuosien kokemus viemärisaneerauksien toteuttamisesta sukitusmenetelmällä sekä muista lvi-alan erilaisista tehtävistä.

Asiantuntevuus

Olemme vuosien varrella toteuttaneet lukuisia projekteja. Tiedämme mitä onnistuneiden saneeraushankkeiden läpiviemiseksi vaaditaan.

Luotettavuus

Toimintamme perustuu joustavaan ja mutkattomaan yhteistyöhön. Teemme sen minkä lupaamme ja pidämme kiinni sovituista aikatauluista.

Laadukkuus

Tyytyväinen asiakas ja laadukas toteutus ovat jokaisen projektin kulmakiviä. Huolellinen laadunvalvonta ja sertifioidut tuotteet takaavat kestävän lopputuloksen.