Teollisuudelle

Teollisuus- ja liikerakennuksien viemäreiden sukitukset

Toteutamme teollisuuskiinteistöjen ja erilaisten liikerakennuksien jäte- ja sadevesiviemäreiden saneeraukset sukitusmenetelmällä.

Viemäreiden kuvaus

Kuvausta voidaan käyttää apuna isompien kokonaisuuksien kuntokartoituksissa, sekä erilaisissa paikannus- ja kartoitustehtävissä jossa halutaan saada selville yksittäisen ongelmakohdan sijainti tai viemäreiden reititykset.

Viemäreiden sukitus

Toteutamme viemärisaneeraukset sukitusmenetelmällä. Työn toteutus suunnitellaan huolellisesti jotta viemäreiden käyttökieltojen aiheuttamat haitat saadaan minimoitua. Suunnitelma tehdään aina kohdekohtaisesti viemärin käyttötarkoitus huomioiden.

Viemärin paikkaus- ja huoltotyöt

Teemme viemäreiden paikkaustyöt sekä erilaiset viemäreiden huoltotyöt kaikenlaisissa rakennustyypeissä.

Toteutamme viemäri­saneeraukset sukitus­menetelmällä

Viemäreiden sukitus on kustannustehokas ja nopea menetelmä toteuttaa erilaisten teollisuus- ja liikerakennusten viemärisaneeraus. Sukitus on moderni menetelmä jolla saadaan uudenveroiset viemärit. Sukitus on perinteistä putkiremonttia huomattavasti edullisempi ja nopeampi vaihtoehto, koska kiinteistön rakenteita tai pintoja ei tarvitse purkaa.

Viemärisaneeraus toteutetaan mahdollisimman vähän kiinteistössä tapahtuvaa normaalia päivittäistä toimintaa häiritsemättä. Saaneerauksen aikana kiinteistössä voi olla ja työskennellä lähes normaalisti. Sukituksesta syntyvä pöly- ja meluhaitta on vähäistä.

Laaja yhteistyöverkosto mahdollistaa myös muiden korjausrakentamiseen liittyvien toimenpiteiden toteutuksen viemärisaneerauksen yhteydessä.

Asiantuntevuus

Olemme vuosien varrella toteuttaneet lukuisia projekteja. Tiedämme mitä onnistuneiden saneeraushankkeiden läpiviemiseksi vaaditaan.

Luotettavuus

Toimintamme perustuu joustavaan ja mutkattomaan yhteistyöhön. Teemme sen minkä lupaamme ja pidämme kiinni sovituista aikatauluista.

Laadukkuus

Tyytyväinen asiakas ja laadukas toteutus ovat jokaisen projektin kulmakiviä. Huolellinen laadunvalvonta ja sertifioidut tuotteet takaavat kestävän lopputuloksen.