Kuluttajille

Omakotitalon viemäreiden sukitus

Toteutamme omakotitalojen viemärisaneeraukset sukitusmenetelmällä.

Viemäreiden kuvaus

Oli kyseessä yksittäisen ongelmakohdan paikantaminen tai isompien kokonaisuuksien kartoitus, niin kuvauspalvelumme auttaa.

Viemärin sukitus

Toteutamme viemärisaneeraukset sukitusmenetelmällä. Sukitus on perinteistä putkiremonttia nopeampi, edullisempi ja ekologisempi vaihtoehto.

Viemärin paikkaus- ja huoltotyöt

Teemme viemäreiden paikkaustyöt sekä erilaiset viemäreiden huoltotyöt kaikenlaisissa rakennustyypeissä.

Miksi valita sukitus

Viemäreiden sukitus on kustannustehokas, asukasystävällinen ja nopea menetelmä toteuttaa omakotitalon viemäriremontti. Sukitus on moderni menetelmä jolla saadaan uudenveroiset viemärit. Viemäreiden sukitus on perinteistä putkiremonttia huomattavasti edullisempi vaihtoehto, koska omakotitalon rakenteita tai kylpyhuoneen pintoja ei tarvitse rikkoa.

Sukituksen kesto on omakotitalossa keskimäärin vain 4-7 päivää. Remontin aikana talossa voidaan asua lähes normaalisti. Toteutamme remontin asukkaille mahdollisimman vaivattomasti yksilölliset tarpeet huomioon ottaen. Tiedotamme asukkaita aikatauluista ja remontin etenemisestä. Sukituksesta ei synny pölyä ja meluhaittakin on vähäistä.

Laaja yhteistyöverkosto mahdollistaa myös muiden korjausrakentamiseen liittyvien toimenpiteiden toteutuksen viemärisaneerauksen yhteydessä.

Työn osuudesta on mahdollista saada kotitalousvähennystä

Uusi putki vanhan putken sisään

Sukituksessa vanhan putkiston sisään asennettaan linjakohtaisesti mitoitettu yhtenäinen sukite.

Edullinen

Perinteiseen putkiremonttiin verrattuna sukitus on huomattavasti edullisempi.

Nopea, siisti ja vaivaton

Remontin aikana voi asua kotona. Kesto pientalossa keskimäärin 4-7 päivää.

Sukituksen työvaiheet

Tehokas vuosien saatossa hioutunut menetelmä, ammattitaitoinen henkilökunta sekä korkealaatuiset materiaalit takaavat projektin sujuvuuden ja laadukkaan lopputuloksen.

Valmistelut

Työalueiden lattioiden, seinien ja kulkuväylien suojaus. WC-istuimien ja vesilukkojen irroitus.

Puhdistus

Viemäreistä puhdistetaan mekaanisesti kerrostumat, tukkeumat sekä muut epäpuhtaudet.

Kuvaus

Viemärit kuvataan ja niiden kunto arvioidaan. Työ dokumentoidaan myös puhdistuksen jälkeen, ennen sukitusta.

Sukitus

Epoksikyllästetty polyesterihuopasukka asennetaan paineilman avulla vanhan putken sisään. Linjassa pidetään yllä ilmanpaine kunnes epoksi on kovettunut ja putki on saavuttanut lopullisen muotonsa. Haaroihin asennetaan tehdasvalmisteiset haarayhteet ja lähtökohtaisesti lattiokaivot saneerataan kaivoinserttiä käyttäen.

Dokumentointi

Valmis sukitus kuvataan ja työtuloksen laatu tarkastetaan. Asiakkaalle toimitetaan työmaa-asiakirjat, videotallenteet ja takuutodistus.

Viimeistelytyöt

Vesikalusteet ja hajulukot asennetaan paikoilleen. Suojaukset poistetaan ja asennuspaikat siivotaan huolellisesti.

Sukituksella kestävä uusi viemärijärjestelmä

Sukituksessa vanhan viemäriputken sisään asennetaan tähän käyttötarkoitukseen suunnitellulla epoksilla kyllästetty polyesterihuopasukka, jonka polyuretaanipintakalvo takaa liukkaan tasaisen virtauspinnan putken sisäpuolelle. Haarakohtiin asennettavat haarayhteet varmistavat yhtenäisen sukituksen koko viemärijärjestelmän osalta.

Saumaton ja kestävä rakenne

Sukituksessa vanhan putken sisään syntyy uusi saumaton itsekantava putki, jonka seinämävahvuus on 3-6 mm alkuperäisestä putkikoosta riippuen. Viemärihaaroihin ja liitoksiin asennetaan tehdasvalmisteiset haarayhteet.

Soveltuu kaikille putkimateriaaleille

Sukitusmenetelmä sopii esimerkiksi valurauta-, muovi-, betoni- ja ruukkuputkiin, joiden halkaisija on 50mm ylöspäin. Tietyissä tilanteissa menetelmää voidaan hyödyntää myös pienemmissä putkissa.  Sukitettu vanha putki on uudenveroinen.

Laadukkaat tuotteet ja työkalut

Laadukkaan lopputuloksen takaa ammattitaitoinen henkilöstö sekä menetelmää varten kehitetyt korkealaatuiset tuotteet ja erikoistyökalut.